Exposities

Na deelname aan verschillende groepstentoonstelling en had  Janell zijn eerste solo tentoonstelling van gemengde techniek schilderijen in de Gemeentelijke Van Reekum Galerij in Apeldoorn in 1973. Na zich verder te bekwamen via schilderlessen bij Jenny Eleveld en Herman en Nico Bulder volgden verschillende solo en duo exposities. Tweemaal heeft Janell meegemaakt dat hij een schilderij verkocht tijdens het ophangen van een schilderij voor een komende expositie. De schilderijen bevinden zich in Duitsland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en natuurlijk Nederland.

Janell had zijn eerste beelden expositie in 2011 tijdens een drie uur durende solo-expositie in de kapel van Caesarea in Ugchelen. Gerell verscheen samen met een door haar vervaardigd beeld in de Stichting ‘kLEEF! Kunstkalender 2013. Gerell & Janell hebben de intentie uitgesproken om hun beelden eenmaal per jaar tentoon te stellen. Via deze website zullen wij u voortijdig informeren waar wij zullen exposeren.

Kunstroute Ugchelen
Sinds 2005 wordt om de twee jaar het evenement Kunstroute Ugchelen georganiseerd waarbij kunstenaars in Ugchelen hun diverse soorten kunstwerken tentoonstellen voor belangstellenden in huis, tuin of atelier. Geïnteresseerden kunnen gratis en zonder aanmelding de Kunstroute bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.kunstrouteugchelen.nl.

In 2013 hebben Gerell & Janell voor het eerst samen hun kunstwerken tentoongesteld op de Kunstroute in Ugchelen. In 2015 en 2017 hebben zij ook meegedaan en in 2019 zal het de vier keer gaan worden.

Brasserie Het nieuwe Jachthuis – Hoog Soeren

Van april tot augustus 2017 waren de beelden van Gerell en Janell tentoongesteld in Brasserie Het nieuwe Jachthuis, het voormalige jachthuis van koning stadhouder Willem III in het pittoreske Hoog Soeren. Hoog Soeren is ook wel klein Zwitserland genoemd vanwege het glooiende landschap.

Kunst in Ootmarsum
Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren werd in 2016 alweer voor de 34e keer gehouden. Gerell & Janell waren in 2016 voor het eerst uitgenodigd om hier ook hun kunstwerken te vertonen. Kijk voor meer informatie op www.kunstinootmarsum.nl.

Goed om te weten dat…

  • van al onze beelden en schilderijen op deze website de prijzen op aanvraag verkrijgbaar zijn.
  • Gerell & Janell ook in opdracht een beeld of schilderij voor u kunnen vervaardigen.
  • onze stenen beelden ook in het brons zijn te gieten. Het bronzen beeld kan na wens in verschillende kleuren worden gepatineerd.

Leave a Comment